ΑΠΘ:Ποντίκια τριγυρνάνε ανενόχλητα-Τραγικές εικόνες αντίκρισαν οι φοιτητές (VIDEO)

ΑΠΘ:Ποντίκια τριγυρνάνε ανενόχλητα-Τραγικές εικόνες αντίκρισαν οι φοιτητές (VIDEO)

Δείτε το το σοκαριστικό βίντεο

Τις φρικιαστικές εικόνες τις οποίες αντίκρισαν οι φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου αποφάσισαν να κοινοποιήσουν στο Facebook. 

Πιο συγκεκριμένα μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές του Πάσχα είδαν ένα ποντίκι να βολτάρει μέσα στην κουζίνα της Λέσχης! “Όταν μπήκαμε στην κουζίνα της λέσχης η κατάσταση ήταν τραγική, με χαλασμένα φαγητά μέσα σε κατσαρόλες, είδαμε ακόμη και αρουραίο. Να κόβει βόλτες μέσα στην κουζίνα! ” γράφουν οι φοιτητές στο γκρουπ “Αυτόνομο Σχήμα Οικονομικού ΑΠΘ” στο Facebook, που ανέβηκε το βίντεο.

“Χθες το μεσημέρι στη λέσχη του ΑΠΘ αποφάσισαν να εφαρμόσουν, το ταξικό μέτρο, της επίδειξης κάρτας σίτισης” προκειμένου να σιτιστούν οι φοιτητές, αναφέρεται στην ανάρτηση. Οι φοιτητές αντέδρασαν στην απόφαση, με τον εργολάβο που έχει αναλάβει την κουζίνα της Λέσχης να σταματά τη διανομή του φαγητού. “Φοιτητές και φοιτήτριες έδειξαν την αντίθεση τους και διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση με την εργολαβία να απαντάει εκδικητικά με κλείσιμο της διανομής του φαγητού. Άμεσα άλληλεγγυοι/ες φοιτήτ(ρι)ες ανέλαβαν προσωρινά τη διανομή μοιράζοντας φαγητό σε συμφοιτητές τους ” αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

“Η πρυτανεία όσο και να διαλαλεί την καλή κατάσταση της λέσχης , τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως το παρακάτω βίντεο, βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο , όπου ένα ποντίκι τρέχει μέσα στο χώρο της κουζίνας που ετοιμάζονται και διατηρούνται υλικά και φαγητά που μοιράζονται στον κόσμο, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία των σιτιζόμενων και προφανώς χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανονισμών” συνεχίζοντας το σχόλιό τους για το τρωκτικό στην κουζίνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι χθες είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση των φοιτητών μπροστά από το κτήριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το θέμα της σίτισης στη Λέσχη, τις κακές υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους.