Σοκάρει η πρωταγωνίστρια του Maestro: «Στα 11 μου ”έφυγε” το πρώτο μου αγόρι και τραυματίστηκα» (VIDEO)

Έφτασε η ώρα: Τότε θα δούμε το «Maestro» στο Netflix

Δείτε όσα είπε

Η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε στο «Στούντιο 4» τη Δευτέρα (3/4) και μεταξύ άλλων μίλησε για μια τραυματική απώλεια που βίωσε σε ηλικία μόλις 11 ετών όταν το πρώτο της αγόρι έφυγε από τη ζωή με αποτέλεσμα η ίδια να θέλει στη συνέχεια να πάει να φοιτήσει σε σχολείο θηλέων, ώστε να μην κινδυνεύσει να ξαναπεράσει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

«Στο γαλλικό σχολείο και μάλιστα, θηλέων πήγα και μάλιστα, το αποφάσισα μόνη μου. Διάλεξα το θηλέων γιατί ήταν μια εποχή που πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι. Ήμασταν 11 χρονών. Ήταν τρομερά τραυματικό γιατί ήμασταν ένα. Με αυτό το παιδί παίζαμε μαζί στο θέατρο, κάναμε μαζί αγγλικά, όλα τα κάναμε μαζί, είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

 


«Ήταν ο πρώτος μου έρωτας αυτό το αγόρι. Αυτό, έκανε μια ρήξη μέσα μου σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελα καν να πάω σε μικτό σχολείο. Επειδή έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, νομίζω ότι γίνονται μόνο αυτόματες διεργασίες, όπως αυτή, του ότι θα πάω σε σχολείο θηλέων, ώστε να μην υπάρχουν αγόρια και να μην ξαναβιώσω αυτή την απώλεια. Μετά, ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί έχεις μια αντίδραση σε εκείνο.

Συμβαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί. Γίνονται κάποιες συναισθηματικές ρήξεις και μετά λες “γιατί είναι έτσι;” και μετά αρχίζεις και τα ερμηνεύεις», εξήγησε η Στεφανία Γουλιώτη.