Φλόγα και άνεμος: Ο έρωτας της Κυβέλης και του Γεωργίου γεννιέται στη Χίο

«Φλόγα και άνεμος»: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ

Τι θα δούμε απόψε

Η σειρά Φλόγα και άνεμος επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα με το τέταρτο επεισόδιό της. Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4Ο

1968 Η Χούντα κάνει πολύ δύσκολη την επαφή της οικογένειας με τον Γεώργιο στο νοσοκομείο. Η Κυβέλη ψάχνει μέσα στα αρχεία της να βρει κάτι από αυτά που την ένωσαν με τον Γεώργιο. Η Βαλεντίνη βρίσκει πολλές ομοιότητες ανάμεσα σε αυτήν και την προγιαγιά της, Κυβέλη. Θέλει να συναντήσει τον κρυφό της έρωτα. Η Όλγα συναντάει τον άντρα που παράτησε για να παντρευτεί τον Φώντα και μαθαίνει από αυτόν ποιος ήταν ο Κροντηράς. Ο Φώντας επισκέπτεται στο κελί του τον Παναγούλη, ο οποίος αρχίζει να επιδρά περίεργα επάνω του. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή αναπολούν τη σχέση τους.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 1920

Η γνωριμία του Γεωργίου και της Κυβέλης είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Όμως είναι και οι δυο παντρεμένοι και πρέπει να το διαχειριστούν, να το ξεχάσουν ή να αφεθούν στο πάθος. Ο Θεοδωρίδης μετανιώνει για την ιδέα του να παίξουν στη Χίο. Φεύγει πρώτος, η Κυβέλη αποφασίζει να μείνει για λίγο ακόμη στο νησί, αλλά τελικά φεύγει και η σχέση Γεωργίου-Κυβέλης δεν φαίνεται να έχει συνέχεια.