Αυτό είναι το πιο ψωνισμένο ζώδιο – Νομίζει ότι είναι καλύτερο από όλα και σε όλα!

Αυτό είναι το πιο ψωνισμένο ζώδιο - Νομίζει ότι είναι καλύτερο από όλα και σε όλα!

Κι αν σκεφτήκατε αμέσως τους Λέοντες, πλανάστε

Αυτό είναι το πιο ψωνισμένο ζώδιο.

Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον που κοιτάζει υποτιμητικά τα ρούχα σας, κρίνει κάθε τι που κάνετε, ενώ δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ακόμα κι αν είναι λάθος βιασύνης (και το ξέρει);

Το υπεροπτικό του ύφος και η συγκαταβατική συμπεριφορά του σας δυσκολεύουν να απολαύσετε την παρέα του, και αναρωτιέστε πώς μπορεί να έγινε τόσο υπερόπτης; Ίσως η απάντηση που ψάχνετε να βρίσκεται στο ωροσκόπιό του. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι, σύμφωνα με τους αστρολόγους, τα πιο «κολλημένα» ζώδια, από ελαφρώς σνομπ μέχρι τα πιο αλαζονικά.

Κριός

Ως ο πρώτος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου θέλουν μόνο τα καλύτερα. Την πρώτη και ξεχωριστή θέση – και θεωρούν πως την αξίζουν, άσχετα με το αν αυτό ισχύει. Αποπνέουν αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε αλαζονεία αν αφήσουν τον εγωισμό τους να τους καταβάλει. Κι αν πέσουν, θα ξανασηκωθούν και θα συνεχίσουν πιο δυνατοί, διότι δεν τους αρέσει να χάνουν.

Λέων

Δεν είναι κρυφό πως οι Λέοντες αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν την προσοχή στραμμένη πάνω τους. Νιώθουν πως είναι οι καλύτεροι όλων και θεωρούν δικαίωμά τους την αλαζονεία και τον σνομπισμό. Ως άνθρωποι που αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα ζώδια της φωτιάς θα έχουν μια λίγο… αυθάδη πλευρά. Και ενώ βαθιά μέσα τους όλο αυτό γίνεται περισσότερο για να πάρουν επιβεβαίωση, στους γύρω τους μοιάζουν ξεροκέφαλοι και αλαζόνες.

Σκορπιός

Ως ζώδια του νερού, οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και έχουν πολύπλοκες προσωπικότητες. Ενώ η μυστηριώδης φύση τους μπορεί μερικές φορές να εκληφθεί ως αποστασιοποίηση, είναι πραγματικά μια αντανάκλαση των πιο βαθιών συναισθημάτων του. Επειδή δεν ανοίγονται εύκολα, μπορεί να φαίνονται απόμακροι. Στην πραγματικότητα, συμπεριφέρονται έτσι επειδή αξιολογούν καταστάσεις και πρόσωπα, μέχρι να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.

Αιγόκερως

Οι εργατικοί και φιλόδοξοι Αιγόκεροι κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτή η προσήλωσή τους είναι που τους κάνει να δείχνουν απόμακροι. Ωστόσο, δεν θέλουν να δείχνουν σνομπ. Μόλις, καταπιαστούν με κάτι αφοσιώνονται τόσο πολύ σε αυτό που δεν βλέπουν τίποτε άλλο. Μάλιστα, η προσοχή τους εστιάζει σε τέτοιο βαθμό, που οτιδήποτε άλλο τους φαίνεται ανούσιο, ειδικά αν δεν απαντά στα πολύ υψηλά στάνταρντ τους.

Παρθένος

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο (μπορεί και καθόλου) την κορυφή σε αυτή τη λίστα την κατέχει η Παρθένος. Είναι η τελειομανής του ζωδιακού κύκλου και, ως εκ τούτου, μπορεί να είναι λίγο επικριτική για το πώς κάνουν τα πράγματα οι άλλοι. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, θα υποτιμήσουν τους ανθρώπους χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν, αν και αυτή η συμπεριφορά δεν ανταποκρίνεται στον «τέλειο» χαρακτήρα που έχουν στο μυαλό τους. Η αναλυτική και σχολαστική προσωπικότητά τους μπορεί να παρερμηνευτεί ως σνομπισμός. Θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και θα προτιμούσαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση από το να ακούσουν ή να αποδεχτούν την άποψη του άλλου. Και παρόλο που τους αρέσει τα πράγματα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κατά βάθος, θέλουν οι γύρω τους να είναι ο καλύτερος εαυτός τους – εφόσον αυτό ευθυγραμμίζεται με τις δικές τους προσδοκίες.

Πηγή marieclaire.gr