Εκλογές 2023: Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ δείχνει πώς βάφεται (VIDEO)

Εκλογές 2023: Υποψήφια του ΠΑΣΟΚ δείχνει πώς βάφεται (VIDEO)

Δείτε το VIDEO

Το προεκλογικό σποτ της μιας υποψήφιας από το ΠΑΣΟΚ που δείχνει πώς βάφεται κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Η Κέλλυ Σταμούλη, που κατεβαίνει ως υποψήφια στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, είναι δικηγόρος, κόρη του Γιάννη Σταμούλη, ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής και πρώτος εκλεγμένος νομάρχης Βοιωτίας, και είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθηνών.

Στο βίντεο που ανέβασε η Κέλλυ Σταμούλη στο TikTok, δείχνει την ετοιμασία που κάνει για την έξοδό της. Την ώρα που βάφεται, μιλά για μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στην ιστορία του.

«Λοιπόν, πώς βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ; Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε και ορισμένα πράγματα», αναφέρει στην αρχή του βίντεο η Κέλλυ Σταμούλη και συνεχίζει: «Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά μετά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, το Φωτόπουλο. Ο αείμνηστος Φωτόπουλος ήταν πολύ φιλελεύθερος δάσκαλος. Είχε καταργήσει την ποδιά πριν καταργηθεί. Και μιας που λέμε για ποδιά, να σας πω πολύ βασικές ρυθμίσεις και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν πολλά χρόνια. Την ποδιά, κατήργησε την ποδιά. Θεμοσθέτησε τη ψήφο στα 18. Το πιστεύετε αυτό;»

«Η ζωή είναι ωραία, περνάμε ωραία και ακόμα πιο ωραία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ»
Σε εκείνο το σημείο διακόπτει για λίγο και ακούγεται να λέει «πού είναι το πινέλο, μου έπεσε, μισό λεπτό». Η Κέλλυ Σταμούλη συνεχίζει ως εξής:

«Τι άλλο έκανε το ΠΑΣΟΚ; Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα, νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο, κατάργησε τη μοιχεία, το έγκλημα της μοιχείας. Καθιέρωσε την πενθήμερη εργασία. Τα είπε όλα αυτά ο Κανάκης στο Βινύλιο αλλά δεν είναι κακό να τα επαναλαμβάνουμε.