H Σοφία Καρβέλα τραγουδά το «Ψυχεδέλεια» και ξεσηκώνει το TikTok: «Κόρη της Βίσση και να μην πάρει έστω και λίγο από την φωνάρα της;» (VIDEO)

H Σοφία Καρβέλα τραγουδά το «Ψυχεδέλεια» και ξεσηκώνει το TikTok: «Κόρη της Βίσση και να μην πάρει έστω και λίγο από την φωνάρα της;» (VIDEO)

Γεμάτη κέφι η Σοφία Καρβέλα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες οικογενειακώς η Σοφία Καρβέλα για να περάσει την περίοδο των εορτών με την οικογένειά της. Η γνωστή στυλίστρια μένει και εργάζεται στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους – Νίκο και Νέστορα – ωστόσο προσπαθεί να έρχεται συχνά στην Αθήνα ώστε να βλέπει τους γονείς, τα αδέρφια αλλά και τη γιαγιά της.

Είναι γνωστό ότι η κόρη της Άννας Βίσση είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προβάλλοντας στιγμές από την καθημερινότητα και την οικογένεια της. Μάλιστα, δεν χάνει την ευκαιρία, όταν βρίσκεται κοντά την μητέρα της, να ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

Αυτή τη φορά η Σοφία Καβέλα, λίγο πριν μπει ο καινούργιος χρόνος, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η Άννα Βίσση, τραγουδά και χορεύει, μια από τις επιτυχίες της μητέρας της, το «Ψυχεδέλεια».

@annavissiofficialΑντε και καλή χρονιά …. Στα Πάνω σας ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

♬ original sound – annavissiofficial

Γεμάτη κέφι η Σοφία Καρβέλα προσπάθησε να πλησιάσει την τονικότητα της μητέρας της, με τους θαυμαστές της Άννας Βίσση στο TikTok να εκθειάζουν τις ερμηνευτικές της ικανότητες. Μπορεί να μην ασχολείται με το τραγούδι, αλλά το μικρόβιο από τους γονείς της τής έχει μπει για τα καλά..

«Αντε και καλή χρονιά …. Στα Πάνω σας» έγραψε στη λεζάντα της η απόλυτη ελληνίδα σταρ.

«Είναι δυνατόν, κόρη της Βίσση και να μην πάρει έστω και λίγο από την φωνάρα της;», ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες αποθεωτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση.