Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αυτοαποκαλείται «πάτερ» και λέει ότι θα πάει στο Άγιο Όρος (VIDEO)

Survivor: Σοβαρός τραυματισμός για τον Εμανουήλ (VIDEO)

«Θα τα αφήσω όλα, TikTok, Instagram, κοιλιακούς, γυμναστική, ην τηλεόραση, μόδα και θα πάω στο Άγιο Όρος»

Με μία απροσδόκητη ανάρτηση επέστρεψε στα social media ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός makeup artist προχώρησε στην ανάρτηση βίντεο μέσω του ΤikTok, στα οποία δηλώνει… πάτερ και έτοιμος να πάει στο Άγιο Όρος για να μονάσει.

«Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεό του, όπου εμφανίζεται με μαύρα ρούχα και προσθέτει:

«Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν».

@konstantinosemmanouil

Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί ???…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε ? Ο θεός μαζί σας ???…. kokonstantinosemmanouilμεμμανουηλαπατεραπατερκωνσταντινοσεμμανουηλγαγιοοροςεθεοςπατεραςδαδερφεσψυχεςλΕλεημοσύνηαπαππαςκεκλησιαγαγαπηώφώτισηikingemmanouilωκωνσταντινοσεμμανουηλoforyoformeoforyourpageiviraloforyouα#παμεδυνατα

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στο επόμενο κλιπ, που δημοσίευσε και πάλι μέσω στο TikTok, συστήθηκε και πάλι ως «πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ενώ τραγούδησε και ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι», όπως είπε, κρατώντας παράλληλα στα χέρια του μία εικόνα.

@konstantinosemmanouil

Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς ????️‍?️… #konstantinosemmanouil#εμμανουηλ#πατερ#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ#αγιοορος#θεοςπατερας#αδερφεσψυχες#Ελεημοσύνη#παππας#εκλησια#αγαπη#φώτιση#μοναχος#κωνσταντινοσεμμανουηλ#kingemmanouil#fory#forme#foryourpage#viral#foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM