Υδραυλικός έγινε σταρ του σεξ και ανοίγει το «πρώτο πανεπιστήμιο» για πορνοστάρ

Υδραυλικός έγινε σταρ του σεξ και ανοίγει το «πρώτο πανεπιστήμιο» για πορνοστάρ

Θεωρεί «ότι όλοι πρέπει να κάνουν πορνό»

Ένας υδραυλικός που φημίζεται για τα μεγάλα του προσόντα αποφάσισε να ανοίξει το «πρώτο πανεπιστήμιο για πορνοστάρ στον κόσμο».

Ο Άντι Λι, που πρωταγωνίστησε στο ντοκιμαντέρ με τίτλο My Massive C**k, θέλει να ενθαρρύνει και άλλους να μπουν στη βιομηχανία ενηλίκων. Έχει ήδη εμπνεύσει τη γειτόνισσά του και έναν κουρέα να αλλάξουν καριέρα.

«Όλοι οι φίλοι μου με ρωτούσαν πώς μπαίνεις στο πορνό, τι κάνεις και τους τα λέω. Είναι πολύ κουραστικό να το λές κάθε φορά. Έτσι, δημιούργησα το πρώτο πανεπιστήμιο για πορνοστάρ στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι έρχονται σε μένα και τους διδάσκω πώς να κάνουν πράγματα με τον σωστό τρόπο, ώστε να μην κακοποιούνται στη βιομηχανία. Τους προειδοποιώ για τους ανθρώπους που τους δίνουν χρήματα για να κάνουν πράγματα που μπορεί να μην θέλουν», ανέφερε.

Όπως είπε, του αρέσει που είναι πορνοστάρ και θεωρεί «ότι όλοι πρέπει να κάνουν πορνό».

«Εύχομαι όλοι να ανοίξουν τη σεξουαλική τους πλευρά, όχι με έναν άθλιο ανατριχιαστικό τρόπο. Από τότε που άνοιξα τη σεξουαλικότητά μου και τις σεξουαλικές μου εμπειρίες ζω πιο ευτυχισμένα. Η βιομηχανία του πορνό είναι καταπληκτική γιατί μπορεί να πληρώνει πολύ καλά αν είσαι καλός σε αυτό», πρόσθεσε.