Πορνό με Μέσι, Ντε Πολ, Παρέδες και Άλβαρες και Ιβάνα Κνολ! (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2022: Η κουκλάρα από την Κροατία που «μοιράζει» εγκεφαλικά με το ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ)

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του με την σέξι γυναίκα από την Κροατία

Η Αργεντινή ετοιμάζεται για τον τελικό του Μουντιάλ 2022, καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κροατία και η Ιβάνα Κνολ θα σταματήσει για λίγο καιρό να απασχολεί την επικαιρότητα.

Την σέξι γυναίκα από την Κροατία την γνωρίσαμε στο φετινό Μουντιάλ στο Κατάρ, καθώς ξεσήκωσε τους φιλάθλους με τις εμφανίσεις της.

Μάλιστα, η ίδια είχε υποσχεθεί να βγάλει όλα τα ρούχα της αν και εφόσον ο Λούκα Μόντριτς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξεπερνούσαν την Αργεντινή στα ημιτελικά, έφταναν ως τον τελικό του Μουντιάλ και σήκωναν την κούπα. Αυτό εν τέλει δεν έγινε. Οι Λατίνοι είχαν διαφορετικά σχέδια.

Οι ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» επικράτησαν με σκορ 3-0 και έτσι θα παίξουν εκείνοι στον μεγάλο τελικό. Αντίπαλός τους θα είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γαλλία! Ένα ματς που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια κόσμου μπροστά από τις οθόνες του!

Ωστόσο, εκεί που τελειώνει το ποδόσφαιρο και ένα παιχνίδι ξεκινάνε τα πειράγματα και η καζούρα! Μάλιστα, μία αθλητική ιστοσελίδα της Γεωργίας δημιούργησε μία φώτο με πρωταγωνίστρια την Ιβάνα Κνολ μαζί με τα αστέρια της εθνικής Αργεντινής που παραπέμπει σε γνωστό meme σκηνής ερωτικής ταινίας!