Μουντιάλ 2022: Δεν φοβάται τίποτα η «καυτή» οπαδός από την Κροατία – Πήγε για μπάνιο με μαγιό-κορδόνι παρά τις απειλές (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Δεν φοβάται τίποτα η «καυτή» οπαδός από την Κροατία - Πήγε για μπάνιο με μαγιό-κορδόνι παρά τις απειλές (VIDEO)

Η οπαδός από την Κροατία που βάζει «φωτιά» στο Κατάρ

Την φράση «δεν ιδρώνει το αυτί της» φαίνεται να ενστερνίζεται η πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll, η οποία παρα τις απειλές για σύλληψη λόγω των «καυτών» φωτογραφίσεών της στο Κατάρ, συνεχίζει απτόητη τις σέξι δημόσιες παρουσίες εν μέσω του Μουντιάλ 2022.

Λίγη ώρα μετά την «βροχή» των δημοσιευμάτων για το πρόσωπό της και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει από τις αρχές του Κατάρ, η Knoll όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά αποφάσισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά».

Η πρώην Μις Κροατία πήγε, λοιπόν, για μπάνιο σε παραλία της Ντόχα φορώντας ένα σέξι μαγιό στα χρώματα της σημαίας της χώρας της και φρόντισε να ενημερώσει γι’ αυτό τους φίλους της στο Instagram.

Στη συνέχεια, μάλιστα, πήγε και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία που έληξε χωρίς νικητή.

Για τον φόβο των Ιουδαιών, πάντως, η αμφίεση που επέλεξε για το γήπεδο ήταν πιο σεμνή μολονότι αναδείκνυε τις καμπύλες της.