Γιώργος Λιανός: «Πολύ συνειδητά κάνω θυσία όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, χτίζω το μέλλον για μένα και τα παιδιά μου»

Γιώργος Λιανός: «Πολύ συνειδητά κάνω θυσία όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, χτίζω το μέλλον για μένα και τα παιδιά μου»

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το Survivor 2024 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και στη Σόνια Μαγγίνα.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

«Το μόνο που λείπει πραγματικά είναι τα παιδιά μου. Έπειτα, η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε έναν ήρεμο τρόπο ζωής. Στο νησί το πρόγραμμά μας έχει τη δουλειά και μετά τη χαλάρωση, σε ένα περιβάλλον όντως χαλαρωτικό. Οπότε, δεν σου κρύβω ότι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, με πιάνει μια μικρή αγοραφοβία πλέον. Νιώθω λίγο περίεργα» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, ο Γιώργος Λιανός θα έχει στο πλευρό του στον Άγιο Δομίνικο τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους, Βαλέρια.

«Γενικά απολαμβάνω την παρέα της συζύγου μου και την μικρότερης κόρης μου και προσπαθώ να παίρνω από αυτό ό,τι χρειάζομαι. Με τους δικούς μου και τους φίλους μου προσπαθώ να καλύψω έδαφος μέσω βιντεοκλήσεων -νομίζω πως τους ζαλίζω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εκείνοι. Πολύ συνειδητά κάνω μία θυσία όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, τα χόμπι μου και πράγματα που αγαπώ. Τα βάζω λίγο στην άκρη γιατί τα επαγγελματικά μου πηγαίνουν πραγματικά πολύ καλά και χτίζω το μέλλον για μένα και τα παιδιά μου».