Σάκης Τανιμανίδης: Το «κυνήγι» της Super Κατερίνα μετά το δημοσίευμα ότι φέρεται να φοροδιαφεύγει ως influencer (VIDEO)

Σάκης Τανιμανίδης: Το «κυνήγι» της Super Κατερίνα μετά το δημοσίευμα ότι φέρεται να φοροδιαφεύγει ως influencer (VIDEO)

Ο γνωστός παρουσιαστής προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους

Την είδηση του influencer και πασίγνωστου, πολύπειρου και αγαπημένου παρουσιαστή, που είχε πέσει στα δίχτυα της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή και μη έκδοση αποδεικτικών στοιχείων, επιβεβαίωσε με ρεπορτάζ της η Espresso, η οποία σε δημοσίευμά της έγραψε πως το πρόσωπο αυτό είναι ο Σάκης Τανιμανίδης,

Το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά για τον παρουσιαστή ότι «είχε μπει στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, που έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα ανελέητο κυνήγι εντοπισμού μαύρου χρήματος στις συναλλαγές της showbiz. Ο Σάκης Τανιμανίδης φέρεται ότι δε δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων».



Σύμφωνα με την Espresso, ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο influencer με τα 270.000€ τα οποία ανέφερε ο κ. Πιτσιλής, διοικητής της ΑΑΔΕ στην ενημέρωση για τους influencer τους οποίους έπιασε ο αλγόριθμος της ανεξάρτητης αρχής.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα κατά την επιστροφή τους από το Λονδίνο. Το ζεύγος απέφυγε την κάμερα και τους δημοσιογράφους.