Σοκ: Γνωστό μοντέλο κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση – Του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο (VIDEO)

Σοκ: Γνωστό μοντέλο κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση - Του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο (VIDEO)

«Κανένας δεν μας υπερασπίστηκε» δήλωσε το μοντέλο

Ομοφοβική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε για μία ακόμα φορά, το γνωστό μοντέλο Dennys.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram, όπου περιγράφει την ομοφοβική επίθεση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Αιγάλεω πάνω στην Ιερά οδό ενώ περίμενε στο φανάρι με έναν φίλο του.

Εκεί όπως λέει ήταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο με δύο άντρες. Κατέβασαν το παράθυρο και τους είπαν πώς τους πέρασαν για «γκόμενες αλλά καταλάβαμε ότι είστε πού@@τρες και γι΄ αυτό θα σας γα@@@με στο ξύλο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENNYS (@jodennys)

Ωστόσο, επειδή όπως ο ίδιος λέει στο βίντεό του, δεν είναι άνθρωπος που δεν απαντά σε τέτοιες ομοφοβικές επιθέσεις είτε αφορούν τον ίδιο είτε οποιοδήποτε άλλον, του απάντησε «θα μου κλ@@εις τ΄ αρ@@@δια».

Αυτό εξόργισε τους δύο που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και άρχισαν να τους επιτίθενται λεκτικά.

«Πο@@τη γα@@@νε, είστε άρρωστοι, θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω», φώναζαν σύμφωνα με την καταγγελία του μοντέλου.

«Τρέχει, μας κυνηγάει ενώ ταυτόχρονα μας βρίζει. Τρέχουμε και εμείς και κάποια στιγμή μας φτάνει. Έρχεται κατά πάνω μου και μου πατάει μια κλωτσιά εδώ, μια μπουνιά εδώ, και μου έσβησε ένα τσιγάρο στο πηγούνι» καταγγέλλει στο βίντεο ο Dennys.

Τότε ο φίλος του τηλεφώνησε στην αστυνομία και αυτό έκανε τους δράστες να απομακρυνθούν, βρίζοντάς τους φεύγοντας.

Ο Dennys ανέφερε επίσης ότι θα κινηθεί νομικά ενώ σημείωσε πως κανείς από όσους είδαν το περιστατικό δεν πήγε να τους βοηθήσει.

«Να αντιδράτε, να μιλάτε, να βοηθάτε. Ντρέπομαι για τη χώρα που ζω. Σιχαίνομαι για τη χώρα που ζω. Και φοβάμαι εννοείται» είπε λέγοντας ότι κάνει γνωστή την ομοφοβική επίθεση «για να βοηθήσω στην αλλαγή που ίσως έρθει. Να υπάρξει κάποια ενσυναίσθηση, μια δεύτερη σκέψη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη. Να καταλάβετε ότι δεν είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε όλοι ίδιοι. Το ότι θα βάλω ένα κραγιόν δεν με κάνει διαφορετικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENNYS (@jodennys)

«Είμαι συμφιλιωμένος ότι κάποια στιγμή δεν θα είμαι τόσο τυχερός, και δεν θα επιβιώσω, θα με σφάξουν, σκοτώσουν. Θα γίνω άλλη μια Άννα, άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος. Αλλά θα πεθάνω περήφανος» καταλήγει.