Μάθιου Πέρι: Τι έκανε πριν πεθάνει, τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση

Μάθιου Πέρι: Η τραγική τελευταία του ανάρτηση - Χαλαρώνει στο τζακούζι όπου λίγες μέρες μετά βρέθηκε νεκρός!

Η είδηση του θανάτου του «Τσάντλερ» έχει σκορπίσει θλίψη

Απροσδιόριστη παραμένει η αιτία θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, καθώς ο ιατροδικαστής δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα μετά την πρώτη αρχική εξέταση στη σορό του ηθοποιού, που σκόρπισε το γέλιο ως «Τσάντλερ» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Η είδηση του θανάτου του «Τσάντλερ» σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και σε όσους τον αγάπησαν μέσα από τη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια».

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του εκτίμηση για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο ιατροδικαστής χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατο του Πέρι, ενώ οι αρχές φαίνεται να εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της νεκροψίας, θα εκδοθεί αναβολή πιστοποιητικού έως ότου ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες», σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραύματος, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες στον σταθμό KCAL News του CBS του Λος Άντζελες.

Η αυτοψία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, σύμφωνα με το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Κομητείας του Λος Άντζελες και εκκρεμούσαν τα τοξικολογικά αποτελέσματα.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», σύμφωνα με πληροφορίες, όπως μεταδίδει το TMZ Sunday.

Bρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του το Σάββατο, είπε η αστυνομία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες διαπίστωσε τον θάνατό του στο σημείο. Ο ηθοποιός ήταν μόλις 54 ετών.

«Λόγω της διασημότητας του Πέρι, ντετέκτιβ από το τμήμα ανθρωποκτονιών έφτασαν στην οικεία του, όπου πέθανε και διεξήγαγαν προκαταρκτική έρευνα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δήλωση, μεταδίδει το CBSnews.

Τι έκανε πριν πεθάνει

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μάθιου Πέρι πέθανε στο σπίτι του αφού έκανε κάποια σωματική δραστηριότητα εκείνο το πρωί. Ο Μάθιου γύρισε στο σπίτι κάποια στιγμή το πρωί μετά από ένα δίωρο παιχνίδι pickleball.

Έστειλε τον βοηθό του να κάνει κάποια δουλειά λίγο αργότερα και όταν ο βοηθός επέστρεψε περίπου δύο ώρες αργότερα, ανακάλυψε ότι ο Μάθιου δεν ανταποκρινόταν. Είναι άγνωστο εάν κάποια άλλη μορφή σωματικής δραστηριότητας συνέβαλε στον θάνατό του..