Τζόρτζια Σιακαβάρα: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks που «έκλεψε» την καρδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη – Το VIDEO στο TikTok πριν γίνει γνωστή η σχέση τους!

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο 83χρονος δικηγόρος παντρεύεται πρώην παίκτρια του My Style Rocks; Το δημοσίευμα-φωτιά και η απάντησή του! (VIDEO)

«Έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Απαντήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπονοούμενα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη έδωσε πριν από μερικά 24ωρα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν χρήστης του TikTok την είπε «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @user36357058 IG:GEORGIA SIAKAVARA #περνωκαιμονημουκαλα💪😋 #μοναχοςσουχορευεκιοσοθελειςπηδα #πιοκαληημοναξια #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα ♬ πρωτότυπος ήχος – Unstable artist

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των… 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Χθες, Πέμπτη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τα δημοσιεύματα που τον να ετοιμάζεται να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν» είπε αρχικά ο 83χρονος νομικός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Στα 19 της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων.

Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε την ασχολία της και με το τραγούδι, η οποία κράτησε για περίπου 15 χρόνια. Επίσης, έχει κάνει σπουδές αισθητικής σε ΙΕΚ, ενώ παράλληλα φοίτησε και σε σχολή υποκριτικής στα 43 της. Τέλος, έχει εργαστεί ως μοντέλο χεριών και ποδιών σε διαφημίσεις.