Μια εμφάνιση που θα συζητηθεί: Η Κατερίνα Στικούδη πήγε στο γάμο του Ισορροπιστή με αθλητική φανέλα (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Στικούδη: Θα πάει στη Eurovision; Η αινιγματική δήλωσή της! (VIDEO)

Δείτε την ιδιαίτερη εμφάνιση της

O γνωστός ράπερ Ισορροπιστής, κατά κόσμον Νίκος Παυλίδης, παντρεύτηκε τη σύζυγό του Δήμητρα Τσώνου με θρησκευτικό γάμο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο παρουσία συγγενών και φίλων. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Οπτικός a.k.a. Μπάμπης Αμουριανός.

«Παντρευόμαστε με τη σύντροφό μου. Ο γάμος θα γίνει τον επόμενο μήνα. Το άφησα πάρα πολύ καιρό, πέντε χρόνια. Μεσολάβησαν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, κορονοϊοί, ό,τι υπάρχει και πλέον είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο φως. Ήρθε η στιγμή επιτέλους να προχωρήσω. Το κορίτσι μου το λένε Δήμητρα. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι και δείχνω την αγάπη μου κάθε μέρα.

Μια εμφάνιση που θα συζητηθεί: Η Κατερίνα Στικούδη πήγε στο γάμο του Ισορροπιστή με αθλητική φανέλα (ΦΩΤΟ)

Κουμπάρους θα έχω δυο πολύ ωραίους φίλους μου, τον Νίκο Βουρλιώτη – δε θα μπορούσε να ήταν άλλος – και τον φίλο μου τον Οπτικό, κατά κόσμον Μπάμπη Αμουριανό. Το ντύσιμό μου θα θυμίζει λίγο James Bond. Επειδή δε με έχει δει ο κόσμος, ούτε εγώ με έχω δει, με κάτι ανάλογο, έχω ψάξει και έχω βρει ένα πάρα πολύ ωραίο κοστούμι.

Θα έρθουν και οι γονείς μου από τη Νάουσα. Θα είναι σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας, που θα βλέπει την Ακρόπολη. Θα καλέσω συγκεκριμένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Έχουμε επιλέξει ένα τραγούδι της Whitney Houston για τον γάμο μας» είχε πει έναν περίπου μήνα πριν τον γάμο του ο Ισορροπιστής που εκτός από τη μουσική, επαγγελματικά δραστηριοποιείται και ως οπωροπώλης σε λαϊκές αγορές.

Μια εμφάνιση που θα συζητηθεί: Η Κατερίνα Στικούδη πήγε στο γάμο του Ισορροπιστή με αθλητική φανέλα (ΦΩΤΟ) Μια εμφάνιση που θα συζητηθεί: Η Κατερίνα Στικούδη πήγε στο γάμο του Ισορροπιστή με αθλητική φανέλα (ΦΩΤΟ)

Το παρών στο γάμο έδωσε και η Κατερίνα Στικούδη καθώς γνωρίζεται τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της DJ Rico με τον Ισορροπιστή σπάζοντας κάθε στυλιστικό κανόνα, αφού στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φόρεσε παντελόνι, sneakers, λευκό πουκάμισο και από πάνω μια αθλητική φανέλα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια Ελληνίδα celebrity να πηγαίνει σε τέτοιο μυστήριο φορώντας τόσο athleisure ρούχα και αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι μόνο η συγκεκριμένη θα μπορούσε να το υποστηρίξει.