Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το φόρεμα που θα φορέσει στο τελευταίο της «ταξίδι» (VIDEO)

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό είναι το φόρεμα που θα φορέσει στο τελευταίο της «ταξίδι» (VIDEO)

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει μια υπεύθυνη δήλωση

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η ηθοποιός νοσηλευόταν στην εντατική, μετά από τραύμα στο κεφάλι της.

Ωστόσο, πριν τον θάνατό της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία εξηγούσε λεπτομερώς τη διαδικασία που θα ήθελε να ακολουθηθεί, όταν φύγει από τη ζωή. Αφού εξέφρασε την επιθυμία της να αποτεφρωθεί, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε επιλέξει ακόμα και το φόρεμα που θα ήθελε να της φορέσουν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη. Ο σχεδιαστής και καλός της φίλος, Χάρης Τσιάρας έχει φυλάξει το φόρεμα στο ατελιέ του οίκου Νίκος-Τάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ραντεβού μαζί του για πρόβα πριν από 15 μέρες, αλλά ακυρώθηκε.

«Μου το είχε πει μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι όταν μου το είπε, της λέω “Μαίρη άσ’το αυτό, μην το συζητάς”. Μου το έστειλε το φόρεμα, γιατί ήθελε να αδυνατίσει και θα της έκανα κάποιες εφαρμογές. Θα ερχόταν για πρόβα. Είχαμε κανονίσει πρόβα πριν από 15 μέρες, είχε κάποια προβλήματα όμως κι αλλάξαμε την πρόβα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το φόρεμα θα το δώσω στους ανθρώπους που είναι κοντά της για να το φορέσει. Η Χρονοπούλου ήταν κυρία με το “Κ” κεφαλαίο. Ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρόλα τα προβλήματά της. Συνέχεια τραγουδούσε εδώ μέσα και θυμόταν όλους τους στίχους. Θυμάμαι την ευγένειά της», πρόσθεσε στη συνέχεια.