«Απασφάλισε» η Κόσιαβα για τον Αλεξάνδρου: «Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο» (VIDEO)

«Απασφάλισε» η Κόσιαβα για τον Αλεξάνδρου: «Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο» (VIDEO)

Τους ασκούς του Αιόλου έχει ανοίξει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «φιγουράρει» τις τελευταίες μέρες σε όλα τα social media για τον οξύθυμο χαρακτήρα του.

Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη του ονόματος του γιου του στα ΜΜΕ, πριν το μυστήριο της Βάπτισης.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πίσω στο 2017.

«Το καλοκαίρι του 2017 παρουσίαζα μία εκπομπή. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον κ. Δημήτρη Αλεξάνδρου που είχε σχέση με την κ. Όλγα Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος και πλέον κουμπάρος του, Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει στόρι στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει.

Εγώ είχα αποκλειστικά την πληροφορία ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά, περνάει μία κρίση. Βγάζω το θέμα. Το απόγευμα πάω στην παραλία να κάνω μπάνιο με την οικογένειά μου, χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω Δημήτρης Αλεξάνδρου και χαίρομαι γιατί είχαμε άριστες σχέσεις, είχαμε δουλέψει μαζί στην Ελένη Μενεγάκη.

Γυρίζει και με απειλεί και μου λέει να ξέρεις θα κάνω αυτό κι αυτό, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω… Ήταν έξαλλος. Λέω «Δημήτρη μου συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, εγώ την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Αλλά δεν είπαμε κάτι το οποίο να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Εντάξει, το θυμικό σου το ξέρουμε, ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά, ότι είσαι λίγο ανεξέλεγκτος, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους», εξομολογήθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Ήταν ο άντρας μου δίπλα και τον έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Αυτά που έλεγε ήταν για μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται… Την επόμενη μέρα λέω θα βγω να το τελειώσω γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να πάρω δικηγόρο, δεν έκανα τίποτα», συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Μετά από αυτό δεν θέλω να με πάρει κανένα τηλέφωνο. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, αλλά τον θυμό του πρέπει να τον ελέγξει. Κι όταν έχει να κάνει με οικογένειες και υπολήψεις ανθρώπων, πρέπει να το ζυγίζει και να το σκέφτεται», τόνισε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κλείνοντας το θέμα.