Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Φουντώνουν οι φήμες για γάμο – Ο κουμπάρος «έκπληξη»

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Φουντώνουν οι φήμες για γάμο – Ο κουμπάρος «έκπληξη»

Σχέδια γάμου φαίνεται πως κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Σχέδια γάμου φαίνεται πως κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών. Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλλον είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Εδώ και αρκετό καιρό δεν διστάζουν να εκδηλώνουν την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κοντινοί φίλοι του ζευγαριού έχουν αρχίσει και… ράβονται. Το ρεπορτάζ επικαλείται ανθρώπους από το στενό περιβάλλον τους, που υποστηρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο μετά το 2023.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κουμπάρος σε αυτόν τον γάμο θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι φήμες περί γάμου πάντως ξεκίνησαν ξεκίνησαν το Σάββατο 30 Απριλίου του 2022 στη σκηνή του Chart Show. Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή και αφού πρώτα ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά κρητικά τραγούδια, τον “Πραγματευτή” του Νίκου Ξυδάκη, είπε μία μαντινάδα η οποία αναφερόταν στην τραγουδίστρια, τον ηθοποιό και την… κουμπαριά τους. Το γέλιο αμηχανίας της Δέσποινας Βανδή ήταν φυσικό κι επόμενο.

«Εδώ θα μείνεις έτσι; Δεν φεύγεις;», είχε πει η Δέσποινα Βανδή στον Μανώλη Κονταρό.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στρυμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον… αέρα. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω“», την ρώτησε ο Μανώλης Κονταρός.

«Θα το σκεφτώ. Μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου απαντήσω. Κοκκίνισα ολόκληρη», του απάντησε εκείνη.

«Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο… όλα εντάξει» συμπλήρωσε ο Κρητικός καλλιτέχνης.