Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ένας τρελός έρωτας – Η νέα ΦΩΤΟ από τις διακοπές τους και το τρυφερό φιλί

Αφροδίτη Λιάντου  - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ένας τρελός έρωτας - Η νέα ΦΩΤΟ από τις διακοπές τους και το τρυφερό φιλί

Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

Μαζί περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κι ερωτεύτηκε στο σετ γυρισμάτων της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και είναι μαζί μέχρι σήμερα. Είναι και οι δύο πολύ ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά, υλικό από την καθημερινή τους ζωή με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτή τη φορά, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την αγαπημένη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τις διακοπές τους στην Ερμιόνη. Σε αυτή, η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τον τετράποδο φίλο τους και του δίνει ένα φιλί.

Αφροδίτη Λιάντου  - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ένας τρελός έρωτας - Η νέα ΦΩΤΟ από τις διακοπές τους και το τρυφερό φιλί

«Στην περιοχή της Ερμιόνης διατηρεί εξοχικό σπίτι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Σταύρος Πηλείδης, όπου πολύ συχνά η κόρη της φιλοξενείται με τον αγαπημένο της και τους φίλους τους», εξηγεί πηγή στο ΟΚ!.

«Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε τη σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η “ηρεμία” μου. Το ειδύλλιό μας ξεκίνησε στη δουλειά. Μόλις την είδα, μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Είχαμε πολύ ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί, ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είχαμε και τις πιο πολλές κοινές στιγμές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς, είχαμε διάφορα. Κάπως νιώθαμε μια οικειότητα και εμπιστοσύνη σαν να γνωριζόμασταν χρόνια», είχε αναφέρει η Αφροδίτη Λιάντου από την πλευρά της, σε συνέντευξη τονίζοντας: «Για έναν χρόνο δεν το λέγαμε, ούτε ανεβάζαμε κάτι στα social media. Από ένα σημείο και μετά, όταν είσαι με τον άλλον, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε θα βγαίνουμε με ντουντούκα να το λέμε. Ούτε θα το κρύβουμε»,