Ολόγυμνη η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ! (ΦΩΤΟ)

Ολόγυμνη η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ! (ΦΩΤΟ)

Κρύβει τα ευαίσθητα σημεία, βάζοντας το χέρι της

Η Ράμερ Γουίλις φωτογραφήθηκε γυμνή, προκειμένου να στείλει το δικό της μήνυμα σχετικά με το σώμα της. Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή κοιτώντας τον φακό.

Φυσικά, κρύβει τα ευαίσθητα σημεία, βάζοντας το χέρι της μπροστά από αυτά. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της ανά διαστήματα, ενώ τόνισε πως είναι ευγνώμων που κατάφερε να κουβαλήσει μέσα σε αυτό την κόρη της.

«Αυτό το σώμα έφτιαξε έναν άνθρωπο από το μηδέν… και το κοιτάζω και είναι λίγο διαφορετικά τώρα, αλλά πραγματικά νιώθω δέος κάθε μέρα όταν κοιτάζω την κόρη μου και βλέπω το χαμόγελο της ή κοιτάζω το τέλειο πρόσωπο και τα μικροσκοπικά δάχτυλα των ποδιών της και τον τρόπο που φωτίζουν τα μάτια της όταν ξυπνάει το πρωί και αναγνωρίζει το πρόσωπό μου. Είναι η αγάπη της ζωής μου. Αυτό το σώμα μου που πέρασα τόσα χρόνια προσπαθώντας να το διαμορφώσω που πίστευα ότι είναι επιθυμητό ή με έκανε να αισθάνομαι καλά με τα ρούχα μου, είναι λίγο πιο απαλό και στρογγυλό και διαφορετικό και αυτό είναι εντάξει, περισσότερο από εντάξει. Είναι κάπως εκπληκτικό γιατί μεγάλωσε ένα άτομο μέσα σε αυτό. Αυτό το μικρό ον που αγαπώ με αγριότητα και απορία που φτάνει καθημερινά σε νέα επίπεδα», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι το σώμα μου εξακολουθεί να αναπροσαρμόζεται, αλλά σε όποιο σχήμα κι αν καταλήξει είμαι απλά ευγνώμων για όλα όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει. Στη συνεχιζόμενη διαδικασία μεταμόρφωσης, είμαι ευγνώμων για κάθε ανατροπή. Τα στήθη μου, μπορεί να είναι μεγαλύτερα και ίσως πάντα τόσο παρασυρόμενα προς τα κάτω αλλά τι δώρο και προνόμιο που μπορούν να ταΐσουν και να προσφέρουν τροφή για τη Lou μου. Επίσης φτιάχνουν ένα φανταστικό μαξιλάρι ενώ κοιμόμαστε. Οι γοφοί και η κοιλίτσα μου, τώρα πιο απαλά και στρογγυλά, κρατούν την κόρη μου με ασφάλεια, ζεστασιά και αγάπη. Η πιο βαθιά ομορφιά που έχω νιώσει ποτέ στον εαυτό μου προκύπτει από την ανάμνηση καθημερινά, για να μην απορρίψω αυτά τα κομμάτια μου, αλλά απλά να τα αγκαλιάσω και να τους δώσω τόση βαθιά ευγνωμοσύνη».