Μαρία Γκουαρδιόλα: Η κόρη του Πεπ παίζει… μεγάλη μπάλα στις διακοπές της στην Τουρκία – Οι σέξι ΦΩΤΟ σε εστιατόριο

Μαρία Γκουαρδιόλα: Η κόρη του Πεπ παίζει… μεγάλη μπάλα στις διακοπές της στην Τουρκία - Οι σέξι ΦΩΤΟ σε εστιατόριο

Σέξι πόζες

Η 22χρονη κόρη του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαρία, επέλεξε την περιοχή του Τσεσμέ στην Τουρκία για τις διακοπές της.

Μαζί με τις φίλες της, η πανέμορφη κόρη του γνωστού προπονητή και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα κάθισε σε ένα εστιατόριο και τρέλανε κόσμο με την εμφάνισή της.

Με ένα σέξι μαύρο φόρεμα και φωτογραφίες από λήψη που… δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, η νεαρή πόζαρε και τα σχόλια πήραν… φωτιά από τους 700.000 και πλέον followers που έχει στο Instagram.

Την δική της «αυτοκρατορία» στα social media έχει χτίσει η κόρη του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μαρία, η οποία ήδη λογίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες influencers της Ισπανίας. Και είναι λογικό, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο προφίλ της.

Η εντυπωσιακή Καταλανή, μετρά παραπάνω από 700 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, ενώ ήδη εταιρείες μόδας και καλλυντικών στρώνουν «χρυσάφι» στα πόδια της προκειμένου να τις προωθήσει. Παλιότερα είχε απασχολήσει τον Τύπο με την σχέση της με τον Ντέλε Άλι, όμως έκτοτε προσπαθεί να κρατά κρυφούς τους δεσμούς τις. Αυτό που δεν κρύβει όμως, είναι τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της κάτι που κάνει την κάθε φωτογραφία της στο Instagram να συγκεντρώνει χιλιάδες like.