Μέγκαν Φοξ: Προσπαθεί να ξεχάσει τον πρώην της – Ο σέξι τρόπος που ξεφορτώθηκε το τατουάζ με το όνομά του! (ΦΩΤΟ)

Μέγκαν Φοξ: Μετά την ημίγυμνη φωτογράφιση, ποζάρει... υγρή και προκαλεί (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το νέο σχέδιο που έκανε

Η Μέγκαν Φοξ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαινόταν να έχει ξεφορτωθεί ένα τατουάζ το οποίο ήταν προς τιμήν του πρώην συζύγου της.

Η φωτογραφία δείχνει τον δεξιό γοφό της Φοξ να έχει ένα σχέδιο με ένα φίδι με ένα αστέρι και ένα φεγγάρι, τυλιγμένο γύρω από λουλούδια, με τη γλώσσα του να φτάνει σε ένα τρίγωνο – καλύπτοντας αυτό που προηγουμένως ήταν φόρος τιμής στον πρώην σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Πριν το περίπλοκο σχέδιο του φιδιού καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του δεξιού γοφού της, η ηθοποιός είχε χαράξει στο ίδιο σημείο τη λέξη «Μπράιαν» με μικρή, καλλιγραφική τυπογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jesse.tattoo

«Μπόρεσα να κρύψω εντελώς το παλιό τατουάζ κάτω από το νέο φίδι και τα λουλούδια που ήθελε… είμαι πολύ ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που μου έδωσε το τατουάζ και όλους τους ωραίους ανθρώπους που γνώρισα στην πορεία», έγραψε ο καλλιτέχνης δερματοστιξίας, Τζέσι Κρίντικ, στην ανάρτηση πριν ευχαριστήσει την ηθοποιό για την εμπιστοσύνη της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός αλλάζει κάποιο τατουάζ της, καθώς έχει στο παρελθόν σβήσει ή καλύψει αρκετά από τα τατουάζ της.

Μέγκαν Φοξ – Μπράιαν Όστιν Γκριν: Γιατί χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν. Την είδηση, είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο ηθοποιός, το 2020, στο podcast του «With Brian Austin Green». Το διαζύγιο της Φοξ και του Γκριν οριστικοποιήθηκε το 2022.

Μάλιστα, ο «Ντέιβιντ» της θρυλικής σειράς Μπέβερλι Χιλς 90210 στη διάρκεια του podcast, όχι μόνο «είχε σπάσει» τη σιωπή του για τον χωρισμό του με την εκρηκτική ηθοποιό, αλλά είχε αναφερθεί και στις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν ότι εκείνη έβγαινε με τον ράπερ Machine Gun Kelly. Ειδικά, μετά τις φωτογραφίες τους να αγοράζουν μαζί λουλούδια και φιγουράρουν στα ταμπλόιντς με την Μέγκαν Φοξ.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, λοιπόν, είχε ξεκινήσει την εξομολόγησή του λέγοντας ότι είχε αρχίσει να απομακρύνεται από την Φοξ στα τέλη του περασμένου έτους, όταν έφυγε από την χώρα για να γυρίσει την ταινία «Midnight in the Switchgrass», με τον 30χρονο ράπερ, εξηγώντας, δε, πως «τα πράγματα δεν άλλαξαν» ούτε και όταν η σύζυγός του επέστρεψε μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Ο 46χρονος ηθοποιός είχε πει ακόμα ότι έδωσε στη σύζυγό του περιθώριο μερικών εβδομάδων, προκειμένου «να συνέλθει και να επιστρέψει πάλι στην πραγματικότητα». Και μετά να κάνουν μεταξύ τους μια ειλικρινή συζήτηση για το γάμο τους.

«Η Μέγκαν μου είπε: “Συνειδητοποίησα πως όταν έλειπα από την χώρα, όσο εργαζόμουν μόνη μου ένιωθα περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε περισσότερο και νομίζω πως μπορεί να είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσω”. Σοκαρίστηκα και αναστατώθηκα, αλλά δεν μπορώ να την καταδικάσω γιατί δεν το ζήτησε να νιώσει έτσι. Δεν ήταν μια επιλογή που έκανε, αυτός ήταν ο τρόπος που ένιωσε πραγματικά. Μιλήσαμε γι’ αυτό και είπαμε να χωρίσουμε για λίγο… έτσι και κάναμε», είχε εξομολογηθεί, για να παραδεχθεί λίγο παρακάτω: «Είχαμε μια καταπληκτική σχέση και θα την αγαπώ πάντα και ξέρω ότι θα με αγαπάει για πάντα».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 7χρονο Νώε Σάνον, τον 6χρονο Μπόντι Ράνσομ και τον 3χρονο Τζέρνεϊ Ρίβερ, ενώ ο Γκριν είχε τονίσει για την οικογένειά του: «Αυτό που έχουμε χτίσει είναι πολύ ωραίο και πραγματικά ξεχωριστό. Έτσι θέλουμε να το διατηρήσουμε. Θα παραμείνουμε για πάντα φίλοι και θα χτίσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τα παιδιά μας».