Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο πήγε στην Αράχωβα – Για πρώτη φορά μιλάει άτομο από το φιλικό της περιβάλλον και αποκαλύπτει αν υπήρξε απιστία (VIDEO)

Στάθης Σχίζας: Έπαθα ένα μικρό σοκ όταν παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα

Έφαγε κέρατο ο Στάθης Σχίζας;

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όπως ανέφερε ωστόσο ο Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας στο Open Weekend, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι μαζί και η «σχέση τους δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα». Την είδηση ότι οι δυο τους συνεχίζουν να είναι ζευγάρι, επιβεβαίωσε μάλιστα και η Ελένη Τσολάκη, που είπε πως το μεσημέρι της Παρασκευής ο Στάθης Σχίζας πήγε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τη μηχανή του στο μαγαζί της.




 

Ο άνδρας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τώρα όσον αφορά ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δίπλα σε έναν άντρα στην Αράχωβα, ο Νίκος Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: «Ποια Αράχωβα; Αυτός είναι ένας γνωστός της, δεν ήταν καν φίλος της. Καμία σχέση το παιδί. Είχαν ένα πάρτι στα χιόνια, έπαιζε δυνατά η μουσική και την είχε πιάσει έτσι ο άνθρωπος για να της μιλήσει, γιατί δεν άκουγε.