«Ασπίδα» τους 600 εργαζόμενους της εταιρείας του έβαλε ο Κοκλώνης – «Δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» (VIDEO)

«Ασπίδα» τους 600 εργαζόμενους της εταιρείας του έβαλε ο Κοκλώνης - «Δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» (VIDEO)

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε στις κατηγορίες

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε στο τέλος της εκπομπής J2US στις κατηγορίες που προκύπτουν εναντίον του από την υπόθεση ελέγχου από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.

Αφού ολοκλήρωσε τα του σόου, κοίταξε την κάμερα απέναντί του και απάντησε σε όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

«Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Θέλω λίγο την προσοχή σας, τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει, για να πείτε για τον Κοκλώνη», ανέφερε ο παρουσιαστής.




 

«Ο Κοκλώνης είναι εδώ. Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε είναι, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μία εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δε θα σας αφήσω να τους πειράξετε», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είχε γίνει νωρίτερα trend στο Twitter.

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν απάντησε τελικώς σε κάποια από τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον του. Αντίθετα, έβαλε «μπροστά» τους 600 εργαζόμενους της εταιρείας, υποστηρίζοντας λίγο – πολύ, ότι όποιος «χτυπά» τον ίδιο, «παίζει» με το ψωμί 600 ανθρώπων.