Survivor All Star: Η Καρολίνα έκανε αυξητική στήθους και πήγε στον Άγιο Δομίνικο (VIDEO)

Αμετανόητη η Καρολίνα: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι με τον Μάριο»

Τα πλάνα που το αποδεικνύουν

Οι παίκτες του Survivor All Star έφτασαν προετοιμασμένοι στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνο από άποψη γυμναστικής.

Εκτός από προετοιμασία για τα αθλήματα με αντοχή και δύναμη, πολλοί προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις, κάνοντας θεραπείες προσώπου ή και παρεμβάσεις, προκειμένου να παραμένουν λαμπεροί παρά την ταλαιπωρία.

Μάλιστα, η Καρολίνα Καλύβα φέρεται πήγε διαφορετική στο Survivor All Star, καθώς προχώρησε σε αυξητική στήθους. Αυτό τουλάχιστον, ισχυρίζεται το δημοφιλές προφίλ στο Instagram «Soula Glamourous», που εγκρίνει και την αλλαγή.

Survivor All Star: Η Καρολίνα έκανε αυξητική στήθους και πήγε στον Άγιο Δομίνικο (VIDEO)

Άλλωστε, η Καρολίνα είχε τραβήξει τα βλέμματα στην πρεμιέρα του Survivor All Star, με βαθύ ντεκολτέ της.

Η γοητευτική pilates instractor επέλεξε να εμφανιστεί στο πάρτι επιστροφής αλλά και στην παραλία αμέσως μετά με ένα εντυπωσιακό φόρεμα στο οποίο τον πρώτο λόγο είχε το σκίσιμο στο κέντρο του.

«Καρολίνα, το σκίσιμο έχει φτάσει στον αφαλό! Θέλω να μου πεις αν θα σκίσεις και τον στίβο μάχης φέτος» αναφώνησε, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός δίνοντας τον λόγο στην πρώην – και τώρα ξανά νυν – παίκτρια του Survivor.

«Τουλάχιστον έχω βάλει τα κατάλληλα παπούτσια για παίξω! Τώρα στο πάνω μέρος δεν ξέρω τι έγινε. Εύχομαι υγεία, υπάρχει μια τεράστια συγκίνηση είναι η αλήθεια που είμαστε εδώ ξανά» απάντησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην πρεμιέρα του Survivor All Star.