Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Μαρία Μπακοδήμου – «Με όλο το σεβασμό, εγώ δεν στήνω κανένα καυγά» (VIDEO)

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Μαρία Μπακοδήμου - «Με όλο το σεβασμό, εγώ δεν στήνω κανένα καυγά» (VIDEO)

Τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ντέπυς Γκολεμά στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στην Μαρία Μπακοδήμου για την αναφορά που έκανε εκείνη το περασμένο σαββατοκύριακο στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» είχε κάνει τότε λόγο για στημένες κόντρες και έρευνες γύρω από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό. Θέλω να πω κάτι σε αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, έχει επίπεδο. Δεν είναι ένας τυχαίος που βρέθηκε και κάθεται στην τηλεόραση 40 χρόνια. Στον Ανδρέα Μικρούτσικο δείχνεις σεβασμό κι είναι υποχρεωτικό αυτό. Αν δεν το ξέρεις, να το μάθεις. Οπότε το κλείνω χωρίς να αναφερθώ προσωπικά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.




 

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, μέσα από τον αέρα του ψυχαγωγικού της μαγκαζίνο στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε σαφή απάντηση. «Θέλω να πω κάτι επειδή με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της, να πω ότι εδώ δε στήνουμε κανέναν καβγά και δεν μας υποχρεώνει κανένα ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε. Ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι «αυτό πουλάει γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη» και σας το λέω επίσημα. Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση, προφανώς και ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Παρ’ τε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό».

«Στεναχωριέμαι από γυναίκες οι οποίες έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια λίγο να τα υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων λοιπόν» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.