Κώστας Παπαδόπουλος: «Έχει πέντε στόματα πίσω, δεν πάει έτσι απλά» λέει η σύζυγός του (VIDEO)

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – «Δεν είμαι εγώ ο πιο αδύναμος κρίκος» (VIDEO)

Όλα όσα είπε

Την σύζυγο του Κώστα Παπαδόπουλου συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα, ενώ ο παίκτης του Survivor All Star είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η σύζυγος του ζαχαροπλάστη σχολιάζει την υποψηφιότητά του, ενώ υποστηρίζει ότι τον βλέπει στεναχωρημένο.

«Λυπάμαι που τον βλέπω έτσι λυπημένο και στεναχωρημένο», ήταν το πρώτο σχόλιο, όσο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του: «Υπήρχαν και άλλοι άνδρες που δεν έχουν φέρει καμία νίκη (και δεν τους ψήφισαν) και στην ομάδα του και στην απέναντι. Όσα μηνύματα και να στείλω εγώ, αν δεν τον θέλει το κοινό… Μόνη εγώ τι μπορώ να κάνω; Το κοινό είναι που μετρά», σχολίασε λίγες ώρες πριν την αποχώρηση.

«Είναι λίγο διαφορετικός, πιο μαζεμένος, πιο ώριμος, πιο ήρεμος. Αγωνιστικά τον βλέπω πολύ καλά, στον στόχο το χάνει», πρόσθεσε για τον χαρακτήρα του Κώστα Παπαδόπουλου, ενώ τέλος αναφέρθηκε στις κλίκες του Survivor All Star: «Νομίζω υπάρχουν κλίκες, είναι κλίκες και είναι μαγείρεμα γυναικών», δήλωσε η σύζυγος του 39χρονου ζαχαροπλάστη.