Λάουρα Νάργες: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Λάουρα Νάργες: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Παντρεύεται με τον Χρήστος Σαντικάι

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σσύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη», το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο και βρίσκεται σε αναμονή για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργες θα παντρευτεί τον συντρόφό της, Χρήστο Σαντικάι, το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Σαντικάι.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, ήδη έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτούν κι έχουν ορίσει μάλιστα και την ημερομηνία.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε επίσημο ραντεβού κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε κι επίσημα. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί και μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φιλία μας, αλλά ούτε κι η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας, το κρατήσαμε μία εβδομάδα κρυφό και μετά βλέπαμε τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε», δήλωσε αρχικά.