Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα

Το γυμνό το θεωρώ πάρα πολύ φυσιολογικό, είναι η φύση μας τέτοια, δήλωσε

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, το ενδεχόμενο της πατρότητας, την προσωπική του ζωή, τις γυμνές φωτογραφίσεις, τον γυμνισμό αλλά και το σεξ.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στην υποκριτική: «Τυχαία έγινα ηθοποιός, μέσα από μια φοιτητική θεατρική ομάδα. Κατάλαβα ότι όταν σπούδαζα φυσικός πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω επιστήμονας, το πολύ να γινόμουν κανένας καθηγητάκος. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν σταδιακά την αλλαγή της επαγγελματικής πορείας μου, αλλά επειδή πατούσα στα πόδια μου με τις αποφάσεις μου, δεν μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, μίλησε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Έχω σκεφτεί το κομμάτι της πατρότητας. Απλά δεν έχει τύχει ακόμα, βασικά δεν είναι τύχη, είναι επιθυμία, πρώτα αφορά έναν άλλο άνθρωπο. Το να κάνεις ένα παιδί είναι μια κοινή απόφαση, το να το έχω φανταστεί μέσα μου, ναι φυσικά. Πάντα υπάρχει αυτή η σκέψη όταν κάνεις μια μακροχρόνια σχέση. Μπορεί η ίδια η ζωή και η τυχαιότητα της ζωής να αλλάξει εντελώς μονοπάτι».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχολίασε τα προσωπικά του: «Τα ερωτικά μου θα έλεγαν “καλή επιτυχία”. Είμαι κάπως πιο ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου γύρω από τα ερωτικά. Δεν είμαι καθόλου γκρινιάρης και ζηλιάρης, νομίζω ότι το αρνητικό που μπορεί να έχω μοιάζω να είμαι αναίσθητος. Δηλαδή αν κάποιος δεν ζηλεύει μετά ο άλλος εκνευρίζεται γιατί δεν ζηλεύεις».

Για το αν έχει τύχει κάποια σύντροφός του να ζηλέψει για τις γυμνές φωτογραφίσεις πυο πραγματοποιεί, ο ηθοποιός σημείωσε: «Έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα, αλλά νομίζω με τη συζήτηση υπάρχει απόλυτη κατανόηση, ότι είναι μια καλλιτεχνική έκφραση. Το γυμνό το θεωρώ πάρα πολύ φυσιολογικό, είναι η φύση μας τέτοια, δεν ενοχοποιώ καθόλου το σεξουαλικό κομμάτι μέσα στο γυμνό».

Παράλληλα, σημείωσε: «Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ. Πλέον, στα 38 μου έχω απενοχοποιήσει το κομμάτι του σεξ. Το σεξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει τύχει να χωρίσει από σύντροφό του επειδή δεν ταίριαζαν στο σεξ, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης απάντησε: «Όχι, ξέρεις μπορεί να είναι από αυτά τα πράγματα τα οποία δεν αναγνωρίζεις, περνάνε στο ασυνείδητό σου, κάπως και αντί να αναγνωρίσεις ότι εκεί βρίσκεται το θέμα εσύ βα βρεις μια δικαιολογία για κάτι άλλο και να μιλήσεις».