Τάσος Κωστής: «Τελείωσε ο Φιλιππίδης, έχει καταστραφεί» (VIDEO)

Τάσος Κωστής: «Τελείωσε ο Φιλιππίδης, έχει καταστραφεί» (VIDEO)

Τι δήλωσε ο Τάσος Κωστής για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Super Κατερίνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη, καθώς και στην περίπτωση που χρειάστηκε να έρθει στα χέρια με συνάδελφό του.

«Δεν ξέρω πως (σ.σ.έπαιξε ο Μπουρδούμης με τον Φιλιππίδη μαζί). Ίσως τα είχαν μιλήσει και τα είχαν βρει με έναν τρόπο συνεννόησης…» είπε αρχικά και συνέχισε ο Τάσος Κωστής: «Ξέρουμε τι του έχει συμβεί του Φιλιππίδη; Είμαστε μια μικρή κοινωνία κι όλοι δουλευόμαστε μεταξύ μας. Ας μιλάμε λιγότερο γιατί όσο μιλάμε, τόσο εκτιθέμεθα. Καλά είναι να κρατάμε ένα μικρό καλαθάκι. Δηλαδή ο Γαβαλάς, που πήγε στη φυλακή, δεν πρέπει να ξαναδουλέψει; Μου λέτε αν ο Φιλιππίδης θα αθωωθεί, αφού θα είναι αθώος. Τελείωσε ο Φιλιππίδης, έχει καταστραφεί. Δεν μιλάμε για αυτό.»




 

Για πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφερόμενος στον ίδιο, είπε: «Εγώ έχω μαλώσει με διάφορους μέσα στη δουλειά μου. Διεκδικούσα το δίκιο μου εκείνη τη στιγμή. Σαφώς. Είχαμε έρθει στα χέρια γιατί κατάλαβε ότι θα πάμε στο νοσοκομείο κι οι δύο. Ο Μπιμπίλας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όπως κι ο καθένας. Σχολιάζω εγώ ό,τι λέει; Δεν με ενδιαφέρει».