Ο Κωστέτσος «σφάζει» την Καγιά: «Η Βίκυ Καγιά παίζει τον ρόλο της trash παρουσιάστριας» (VIDEO)

Βασίλειος Κωστέτσος για την Κιβωτό του κόσμου: «Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται, όλα κάτι κρύβουν»

Τι είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος

Για την πρόταση που… δεν δέχθηκε από το GNTM αλλά και την Βίκυ Καγιά μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος με λόγο αιχμηρό όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδόθηκε στο κανάλι Astra το απόγευμα της Κυριακής.

Ειδικότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέσα από το GNTM η Βίκυ Καγιά μπήκε σε ένα τριπάκι και αυτή, αναγκαστικό, το οποίο συμβαίνει όταν πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά και μια παραγωγή σε βάζει να παίζεις έναν ρόλο. Έπαιξε έναν ρόλο και αυτή την φορά δεν ήταν του μοντέλου, που έκανε με επιτυχία Ήταν ο ρόλος μιας παρουσιάστριας στην ουσία trash. Γιατί αν αφαιρέσουμε από αυτή την εκπομπή την παρουσιάστρια και έναν δύο από την επιτροπή, την όποια καριέρα έχουν κάνει και είναι κάπως πιο σημαντική, όλο το υπόλοιπο της εκπομπής αυτής είναι μια trashίλα. Είναι μια εκπομπή που θα μπορούσε να την λέγαμε trash παλιότερα».

«Ευτυχώς δεν μου έγινε η πρόταση και την γλίτωσα! Γιατί δεν ξέρω αν θα ήταν καλό στην καριέρα που έχω κάνει μέχρι τώρα να ξεφτιλιστώ έτσι».

«Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε και δεν έγινε μια τέτοια πρόταση σε μένα. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ trash, είναι. Αυτά που βλέπαμε και έκανε με επιτυχία η Αννίτα, που τους έφερνε στην εκπομπή και ξεφτιλίζονταν , το ίδιο γίνεται και σε αυτή την εκπομπή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό, μην τρελαθούμε» συμπλήρωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.