Ελεύθερη και πάλι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Χωρισμός πριν το Survivor (VIDEO)

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η φάρσα στην Ευριδίκη Βαλαβάνη για... πολιτικό γάμο

Ποια ήταν η αιτία του χωρισμού;

Να κι ένας ακόμη χωρισμός για τον οποίον μιλούσαν όλοι εδώ και μήνες.

Πάντα και παντου μαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όσο κι αν οι πληροφορίες επέμεναν ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, οι ίδιοι απλώς χαμογελούσαν και απέφευγαν να σχολιάσουν τα της σχέσης τους.

Να, όμως, που τίποτα δεν μένει κρυφό για καιρό, όσο κι αν προσπαθήσε κάνποιος να τα κουκουλώσει. Την είδηση έδωσε σήμερα η εκπομπή «Πρωινό Μας» με απόλυτη βεβαιότητα πλέον: Ναι, χώρισαν. Και δεν χώρισαν τώρα, αλλά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό.

Οι δύο τους συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι και να έχουν εξαιρετικά καλές σχέσεις, αλλά δεσμό δεν έχουν. Και ο λόγος που δεν αποκάλυπταν το χωρισμό είναι απλός: Ο κόσμος τους έχει μάθει ως ζευγάρι και την υπεραξία αυτής της σχέσης θέλουν να συνεχίσουν να την εξαργυρώνουν με κάθε τρόπο. Και μπορεί να την εξαργυρώσουν και στο survivor all star, στο οποίο πιθανότατα θα τους δούμε μαζί.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Καννελοπούλου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και ήταν ήδη χωρισμένοι, όπως λένε οι πληροφορίες…