Λαρίσα Ρικέλμε: Η «καυτή» Παραγουανή του Μουντιάλ «ξαναχτυπά» -Φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στο στήθος της (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Λαρίσα Ρικέλμε: Η «καυτή» Παραγουανή του Μουντιάλ «ξαναχτυπά» -Φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στο στήθος της (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Το 2010 η φωτογραφία της είχε γίνει viral

Μουντιάλ χωρίς την Λαρίσα Ρικέλμε φαίνεται να μην γίνεται…

Η Παραγουανή καλλονή έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη πριν 12 χρόνια, όταν ήταν 25 χρονών, επειδή ταξίδεψε στη Νότια Αφρική για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τότε, η Λαρίσα Ρικέλμε είχε βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει το ματς της Παραγουάης με την Σλοβακία. Μάλιστα, η φωτογραφία της έγινε viral, καθώς πανηγύρισε το γκολ των συμπατριωτών της έχοντας ένα κινητό ανάμεσα στο στήθος της.

 

Σήμερα, η Λαρίσα είναι 37 ετών και όπως φαίνεται δεν ξεχνά την αγάπη της για την μπάλα.

Με αφορμή το Μουντιάλ 2022, η Λαρίσα έβαλε ξανά το κινητό στο στήθος της και πόζαρε στον φακό, αναβιώνοντας την φωτογραφία που την έκανε διάσημη στον κόσμο.

 

Για το εξώφυλλο, η Παραγουανή ντύθηκε νύφη, πήρε μια μπάλα και ένα κινητό και πόζαρε, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της.

Η πληθωρική της παρουσία, φυσικά, την άνοιξε πόρτες στον χώρο της διαφήμισης και εκπομπές, ενώ πόζαρε και στο εξώφυλλο του Playboy.