Ιωάννα Τούνη: Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα (VIDEO)

Ιωάννα Τούνη: Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα (VIDEO)

Γάμος μετά τη γέννηση του μωρού

Σε εκδήλωση βρέθηκαν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες και μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού τους.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος, αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό. Έχουμε σκεφτεί για όνομα, αλλά δε θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τηλεοπτικά, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση και εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια».

Από την άλλη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε: «Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ».

Βίντεο: Οι δηλώσεις Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

 

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ι. Τούνη: Δεν παντρεύομαι με κοιλιά – Γάμος μετά τη γέννηση του μωρού “,”description”:”Η Ιωάννα Τούνη μιλά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει αν επιθυμεί να κάνει τηλεόραση μετά τη γέννηση του μωρού της. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMi8xMS8xOC8wNi80NF81OV82Mzc3MjllYjhkYjJhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M10S”,”uploadDate”:”2022-11-18T06:45:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w1tl4e9ygzu&playlistId=v-cof7t47324mh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}