Τσακώθηκαν Snik και Light για τα πνευματικά δικαιώματα του Mad Clip: «Μην ψάχνετε να δημιουργήσετε ίντριγκα παντού» (VIDEO)

Τσακώθηκαν Snik και Light για τα πνευματικά δικαιώματα του Mad Clip: «Μην ψάχνετε να δημιουργήσετε ίντριγκα παντού» (VIDEO)

Τι έγραψε ο Light

Ο Light ξεκαθάρισε τη θέση του μετά τα όσα είπε ο Snik με αφορμή το νέο άλμπουμ του Mad Clip.

Στις 29 Απριλίου κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν μερικούς μήνες σε τροχαίο.

Ο συνεργάτης και φίλος του, ο Light, «ανέβασε» ένα Instagram story με σκοπό ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τον τελευταίο δίσκο του αδικοχαμένου τράπερ.

«Όμορφες καλημέρες σε όλους και ένα quick psa για να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν έβαλα ούτε έβγαλα κανέναν από τραγούδι στον δίσκο του Πιτ. Δεν είχα αυτή τη διάθεση, ούτε και τη δικαιοδοσία ακόμη και να ήθελα να το κάνω. Δεν επέλεξα εγώ, ποια κομμάτια θα κυκλοφορήσουν και ποιοι θα συμμετέχουν.

Όσον αφορά το Shake it, ο Harry γνωρίζει ποιοι είναι οι λόγοι που δεν μπορούσε να συμμετέχει στο άλμπουμ, οπότε μου ζητήθηκε να να “πατήσω” κουπλέ, ώστε να κυκλοφορήσει το κομμάτι και να μην μείνει στο ράφι. Απολαύστε τη μουσική και μην ψάχνετε να δημιουργήσετε ίντριγκα παντού. LLMC», ανέφερε στην ανάρτησή του o Light.