Μπράτης-Καινούργιου: Ελυσαν την παρεξήγησή τους on air (VIDEO)

Μπράτης-Καινούργιου: Ελυσαν την παρεξήγησή τους on air (VIDEO)

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Άγγελος Μπράτης έλυσαν την παρεξήγησή τους

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν σήμερα ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα, το ζευγάρι που αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από το J2US.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης και με αφορμή την εμφάνισή τους στο πλατώ, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Άγγελος Μπράτης αποφάσισαν να λύσουν on air την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους στο παρελθόν.




 

«Με έχεις μπερδέψει γενικά. Από τη μία βλέπω έναν άνθρωπο που στις δηλώσεις του είναι πιο μαζεμένος και πιο σνομπ, από την άλλη σε γνωρίζω από κοντά και βλέπω έναν άνθρωπο μες στην τρελή χαρά, φανταστικό» ξεκίνησε να λέει στον Άγγελο Μπράτη η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Τον είχα πιάσει (τον Άγγελο Μπράτη) όταν είχα πάει στο Just, επειδή ήθελα να έρθει στην εκπομπή, και μου είπε ‘Θέλω να σεβαστείς ότι σε αυτή τη φάση δεν θέλω να έρθω’. Από το PR μου είχαν πει «‘δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή σου’».

«Δεν ξέρεις ποτέ τι έχει συμβεί πίσω από κάτι. Επειδή κάποιοι άνθρωποι δε μπορούν να καταλάβουν τα όρια του άλλου με ευγένεια, πρέπει εσύ να τους τα βάλεις λίγο πιο απότομα» απάντησε ο Άγγελος Μπράτης, συνεχίζοντας πως «Είχα κανονίσει με τη Σταματίνα από το καλοκαίρι. Με έπιασες εξ απήνης. Με κανέναν δεν έχω θέμα».

Όσον αφορά τη δήλωσή του για τα ρούχα από τη λαϊκή, ο διάσημος σχεδιαστής απολογήθηκε λέγοντας: «Ήταν μία ατυχής δήλωση. Ήταν μετά τον Τελικό του GNTM, ήμουν άυπνος δύο εβδομάδες. Δε λειτουργούσα. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, προχωράμε μπροστά».