Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Έχουν ακουστεί πολλά, αν είμαι γκέι ή στρέιτ, δεν έχω θέμα να…»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Θα ήθελα ο Τριαντάφυλλος να είναι μαζί μου στο Survivor All Star, θα τον… πατούσα κάτω»

Μίλησε για τον γάμο του

Να παντρευτεί με την αγαπημένη του ετοιμάζεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μίλησε για τα σχέδια γάμου του στο OPEN Weekend.

«Της ήρθε αυθόρμητα να μου κάνει πρόταση γάμου κι εγώ εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα καθόλου, της έχω πει ότι εμένα μου αρέσει η σύντροφός μου να με διεκδικεί, να έχει τσαμπουκά και να συμπεριφέρεται σαν άνδρας», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια ο γνωστός make up artist αναφέρθηκε σε εκείνους που αμφισβητούν τις ερωτικές του προτιμήσεις: «Είναι γελοίοι, πραγματικά νευριάζω πάρα πολύ με αυτό το πράγμα. Ακούγονται βέβαια πάρα πολλά γιατί έχω βγάλει μια άλλη εικόνα στον κόσμο, την εικόνα του metrosexual (όταν ένας άνδρας προσέχει πολύ την εικόνα του) έχουν ακουστεί πολλά, αν είμαι γκέι, στρέιτ, δεν έχω κανένα θέμα να μιλάω γι’ αυτά. Είμαστε στο 2022 κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είμαι και θέλω εγώ».

Καταλήγοντας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε: «Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι του 2023, ψάχνουμε ακόμα την ημερομηνία. Εννοείται θέλω σίγουρα να κάνω δύο παιδάκια».