Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με ενοχλεί που με έχουν συνδέσει με τον Σάκη και το Survivor» (VIDEO)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με ενοχλεί που με έχουν συνδέσει με τον Σάκη και το Survivor» (VIDEO)

Μίλησε για τη ζωή της μετά το ριάλιτι επιβίωσης

Την ενόχλησή της που το όνομά της συνδέεται με το Survivor εξέφρασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Μέσα σε μια στιγμή άλλαξε η ζωή μου με το Survivor. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα είχα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα, τους δημοσιογράφους, την οικογένειά μου», δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού μας η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Έκανα ένα χρόνο να συνέλθω και πέρασα μια μικρή κατάθλιψη. Έτσι αποφάσισα να κάνω life coaching. Με ενοχλεί που με έχουν συνδέσει με τον Σάκη και το Survivor γιατί δεν είμαι μόνο μια παίκτρια, αλλά είμαι αθλήτρια και γυναίκα», πρόσθεσε,

«Μου έχει γίνει πρόταση για το All Star και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις. Έχω κάνει τέσσερα ραντεβού με την παραγωγή του Survivor. Είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να ξαναπάρω. Αν ο Σάκης πήγαινε χωρίς εμένα στο All Star, δεν θα το έπαιρνα και τόσο καλά», ανέφερε στη συνέχεια.

Καταλήγοντας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε: «Ο Σάκης ακόμα δεν έχει υπογράψει για το All Star, είμαστε στην ίδια φάση διαπραγματεύσεων. Ούτε την πρώτη φορά πήγα για τα λεφτά, ούτε τώρα, αν πάω, θα το κάνω για τα λεφτά. Θεωρώ ότι οι νικητές θα έπρεπε να είναι πιο ευνοημένοι στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ντάνος πρέπει να είναι στο All Star γιατί θα μας χαρίσει πολύ ωραίους αγώνες».