Ελεονώρα Μελέτη: Δεν γίνεται να σου πει το κανάλι να κάτσεις, όταν βλέπει ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας

Ελεονώρα Μελέτη: «Επιτίθεται» σε δημοσιογράφο- «Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα, κρίμα για σένα, κρίμα που είσαι γυναίκα»

Μίλησε για την αποχώρησή της Δούκισσας από το «Πρωινό»

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό», η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε μια παρόμοια κατάσταση που είχε ζήσει η ίδια στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη διένεξη μεταξύ της Δούκισσας και του Γιώργου Λιάγκα και εξήγησε πως βλέπει μια στήριξη από την πλευρά του καναλιού προς εκείνη.

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μιας ομάδας και να βγαίνει ο σταθμός και να λέει “ναι, όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία, αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”. Παρά την απόφαση αυτή, που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μια στήριξη σε όλο αυτό», είπε αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος δήλωσε: «Μπορείς και το κάνεις. Νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι σε θέση για κάτι τέτοιο, με την έννοια να διαλύσεις μια εκπομπή, στην οποία σε έχει τοποθετήσει το κανάλι και με δική του απόφαση, να φεύγεις και το κανάλι να λέει “δεν πειράζει, φύγε, σε κρατάμε”».