Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν άστοχο να ακουστεί ότι είπα γελοίους τους δημοσιογράφους»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν άστοχο να ακουστεί ότι είπα γελοίους τους δημοσιογράφους»

Κατέθετε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Τον εκνευρισμό που είχε καθώς κατευθυνόταν προς το δικαστήριο, με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το συμβάν σημειώθηκε την ημέρα όταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ, κατευθυνόμενος προς το δικαστήριο όπου θα κατέθετε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους, οι οποίοι του έκαναν αλλεπάλληλες ερωτήσεις και εκείνος τους απάντησε: «Μη με ρωτάει κανείς τίποτα. Ό,τι πρέπει, θα το πω στο δικαστήριο. Μην ρωτήσετε τίποτα. Αυτό που κάνετε είναι γελοίο. Με συγχωρείτε».

Μόλις χθες και με αφορμή τις ερωτήσεις που του έκαναν οι ρεπόρτερ για το συμβάν, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Θα ήθελα να παρακαλέσω τις εκπομπές και όλα τα παιδιά που σας συμπαθώ πάρα πολύ, γιατί ήταν λίγο άστοχο να ακουστεί ότι είπα γελοίους τους δημοσιογράφους. Είπα ότι είναι λίγο άστοχο αυτό που γίνεται, δηλαδή να με κυνηγάνε κάμερες στα αεροδρόμια, έξω από το σπίτι μου. Όσο διαρκεί αυτή η δίκη, δεν πρόκειται να κάνω καμία απολύτως δήλωση και καμία διευκρίνιση. Ό,τι έχω πει στο δικαστήριο».