Ελίνα Παπίλα: «Εκ του αποτελέσματος δεν βγάλαμε τη χημεία που έχουμε στο ραδιόφωνο με τον Καρτελιά»

Ελίνα Παπίλα: «Εκ του αποτελέσματος δεν βγάλαμε τη χημεία που έχουμε στο ραδιόφωνο με τον Καρτελιά»

Μετά το τέλος του Breakfast@Star

Για το τέλος της εκπομπής Breakfast@Star μίλησαν στην εκπομπή Όλα Γκουντ η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Δεν θεωρώ ότι αδικηθήκαμε που μας σταμάτησαν γιατί ένα κανάλι ξέρει πολύ καλά, δεν είναι αποφάσεις που παίρνονται σε δευτερόλεπτα. Το περίμενα ότι θα είναι συγκινητικό το φινάλε. Έχω πάρα πολύ ωραίες στιγμές να θυμάμαι.

Για να το αποφάσισαν πάει να πει ότι δεν τους ταίριαξε. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά, τα νούμερα ήταν επίσης πάρα πολύ καλά. Αυτό γιατί πρέπει να αναλογιστούμε ότι ήταν μία ψυχαγωγική εκπομπή με δύο άγνωστα πρόσωπα, χωρίς τηλεοπτική εμπειρία. σε μία δύσκολη επικαιρότητα», είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Η τηλεόραση δεν είναι ραδιόφωνο, είναι η μέρα με τη νύχτα. Εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι δεν βγάλαμε την ίδια χημεία που βγάλαμε στο ραδιόφωνο, βγάλαμε κάτι άλλο το οποίο δεν πέρασε. Δεν ήξερα, μέχρι να έρθει η επόμενη εκπομπή, έβλεπα τρεις φορές την προηγούμενή μας εκπομπή. Κουράστηκα και λίγο. Υπηρέτησα πιστά αυτό που μου ζητήθηκε, είμαι βρέφος τηλεοπτικά για μπορώ να θελήσω να αλλάξω κάτι, έκανα ακριβώς αυτό που μου λέγανε», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καρτελιάς, από την πλευρά του, δήλωσε: «Είχαμε την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε του χρόνου μέχρι την τελευταία στιγμή. Μιλήσαμε με το κανάλι, οι φήμες βγήκαν αληθινές, δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που θέλει το κανάλι. Έχεις μία θλίψη όταν κάτι τελειώνει, μια στεναχώρια. Ήθελε και άλλο χρόνο για δέσει πιο πολύ».