Λαζόπουλος σε Ρουβά: «Είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή»

Λαζόπουλος σε Ρουβά: «Είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή»

Για τη στήριξη Λιγνάδη

Την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις δηλώσεις στήριξης του Σάκη Ρουβά σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τον αγαπάω και τον εκτιμώ τον Σάκη. Θα του έλεγα πολύ φιλικά ότι είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή. Υπάρχει μια διαφορά. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστά ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό», είπε ο κ. Λαζόπουλος.

«Δεν είχα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ξέρω όχι σε επίπεδο παρέας. Ο Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, παρεβρίσκονται, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα. Με βάση αυτό τους βάζουν σε μια θέση. Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά από το κράτος και κάνει το κέφι του», πρόσθεσε.

«Επειδή δεν έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου με λεφτά του δημοσίου, έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε τέτοιους ανθρώπους. Είναι ένα παιδί διορισμένο, διορισμένο, διορισμένο. Με βάση τον διορισμό του σε κάποια Εθνικά Θέατρα πηγαίνει κάποιος κόσμος. Δεν θα πήγαινε ο ίδιος κόσμος αν έκανε ιδιωτική παράσταση. Είναι μορφωμένος, είναι έξυπνος άνθρωπος, ταλαντούχος ηθοποιός δεν μπορώ να πω ότι είναι», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι Σάκης Ρουβάς είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χεράκι μας για ότι μας συμβαίνει. Δεν είναι τίποτα εντελώς τυχαίο. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή», είχε πει ο Σάκης Ρουβάς.