Δανάη Μπάρκα: Η νέα απάντηση στην Λατινοπούλου -«Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα…σκουπίδια»

Δανάη Μπάρκα: Η νέα απάντηση στην Λατινοπούλου -«Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα...σκουπίδια»

Αφοπλιστική απάντηση, ξανά

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα κάθισε στην χρωματιστή πολυθρόνα της εκπομπής της και με χαμόγελο αποφάσισε να μιλήσει για τα αυτονόητα.

Η παρουσιάστρια του Mega απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία έδειξε να πειράχτηκε από τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό, χαρακτηρίζοντάς την «λάθος πρότυπο υγείας».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολλή αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή», ήταν η απάντηση της Δανάης Μπάρκα.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις της στην εκπομπή και προχώρησε σε μια ανάρτηση-«καρφί» στο Instagram.

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται,είναι τα..σκουπίδια ??♥️. Να χαμογελάτε κουκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσεις)», έγραψε η Δανάη Μπάρκα ποζάροντας με μαγιό.