Ερωτοχτυπημένος ο Δήμος Αναστασιάδης: «Ψάχνω ένα ελικόπτερο, υποβρύχιο, κάτι πολύ ρομαντικό για να κάνω πρόταση γάμου στη Τζένη»

Ερωτοχτυπημένος ο Δήμος Αναστασιάδης: «Ψάχνω ένα ελικόπτερο, υποβρύχιο, κάτι πολύ ρομαντικό για να κάνω πρόταση γάμου στη Τζένη»

Σκοπεύει να επιστρέψει στη τηλεόραση;

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον γιο του, αλλά και τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά.

Ο τραγουδιστής παρεβρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Τάκη Ζαχαράτου, όπου και τον συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αναφορικά με τον γιο του και τον χρόνο που χάνει από αυτόν λόγω του επαγγέλματός του, δήλωσε: «Μου λείπει πολύ ο χρόνος που θα μπορούσα να ζήσω μαζί του. Θα ήθελα να είμαι κοντά του περισσότερο. Η δουλειά μας είναι δύσκολη και απαιτητική».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Ο καθένας θα έπρεπε να είναι στο είδος του. Με ενοχλεί λίγο αυτό, το ότι ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει. Θα έλεγα ότι εγώ είμαι λίγο μονοκόμματος. Θεωρώ πως δεν είμαι καλός παρουσιαστής και ηθοποιός. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που λειτουργούν σε όλα τα πεδία. Μπορούν να κάνουν και δύο και τρία πράγματα εξίσου καλά», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που σχεδιάζει να κάνει στην αγαπημένη του, Τζένη Θεωνά.

«Θα το κάνω με το πιο ρομαντικό τρόπο, ψάχνω το τέλειο. Θέλω να κλείσω ελικόπτερο, υποβρύχιο, στρατό, γιατί έχει περάσει και καιρός και πρέπει να εντυπωσιάσω», είπε κλείνοντας.