Κέιτ Μίντλετον: Δεν σταματούν οι θεωρίες συνωμοσίας – Το σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ ψάχνει την πριγκίπισσα

Κέιτ Μίντλετον: Δεν σταματούν οι θεωρίες συνωμοσίας - Το σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ ψάχνει την πριγκίπισσα

Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον

Δεν έχουν τέλος οι φήμες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τηλεοπτικός σταθμός στις ΗΠΑ μετέδωσε μια σειρά από εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την επέμβαση και την ανάρρωσή της.

Το ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Where Is Kate Middleton» προβλήθηκε στο Fox χθες το βράδυ, εξετάζοντας την «ξαφνική εξαφάνισή» της μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Στην εκπομπή συμμετείχαν ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια, Piers Morgan, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Paul Burrell, ενώ ένας Αμερικανός χειρουργός εικάζει τη ποια είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η απουσία της Κέιτ από τη δημόσια ζωή καθώς αναρρώνει έχει οδηγήσει φήμες που ολοένα και αυξάνονται, παρά το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε τέσσερις φορές σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 4 Μαρτίου, και την δείχνει ως συνοδηγό στο μπροστινό κάθισμα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Carole Middleton, και σε μια άλλη εικόνα της πριγκίπισσας φαίνεται να κάθεται δίπλα στον σύζυγό της σε ένα αυτοκίνητο που φεύγει από το Windsor στις 11 Μαρτίου. Παρόλα αυτά οι εικόνες αυτές δεν κατάφεραν να διαλύσουν τις φήμες.

Τώρα, το ντοκιμαντέρ του TMZ θα προκαλέσει ακόμη έναν πονοκέφαλο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, καθώς οι φήμες για την Πριγκίπισσα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ένα τρέιλερ, το οποίο προβλήθηκε στο Fox αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αποκλειστικότητα του TMZ – για το βασιλικό σκάνδαλο που συγκλόνισε τον κόσμο – Από την απουσία της πριγκίπισσας… μέχρι… συγκαλύψεις».

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, η Morgan ακούστηκε να λέει: «Δεν θα με σόκαρε αν είχε κάποιο είδος breakdown».

Ενώ ο Burrell πρόσθεσε: «Χωρίς την Κέιτ, η βασιλική οικογένεια έχει τελειώσει».