Ράμμος: «Έχασα όλα αυτά που είχα δεδομένα, ήταν η πρώτη σφαλιάρα της μοναξιάς»

Ράμμος: «Έχασα όλα αυτά που είχα δεδομένα, ήταν η πρώτη σφαλιάρα της μοναξιάς»

Όσα ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος

Ο Αναστάσιος Ράμμος συνάντησε την αγαπημένη του φίλη, Κατερίνα Ζαρίφη το μεσημέρι της Παρασκευής στην «Οδό Ζαρίφη 2» του OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις καραντίνες για τον κορονοϊό που ένιωσε να χάνει όσα είχε σαν δεδομένα.

Ειδικότερα, ο Αναστάσιος Ράμμος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολη η φάση του κορονοϊού γιατί μπήκαμε σε μια άλλη πραγματικότητα. Βασικά αυτό που για μένα ήταν το πιο δύσκολο ήταν πως όλα αυτά που είχα δεδομένα, τα έχασα. Δεν μπορούσα να κάνω και αυτό που αγαπούσα, να τραγουδάω να είμαι με τον κόσμο».

«Είμαι και κοινωνικός εγώ οπότε δεν μπορώ, είμαι μες στην τρέλα και θέλω πάρα πολύ τον κόσμο γύρω μου. Τότε όμως ήταν η πρώτη σφαλιάρα της μοναξιάς, ρε παιδάκι μου! Αυτό εμένα με χτύπησε πάρα πολύ».

«Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω την παρέα και μου αρέσει να βγαίνω έξω. Δηλαδή μ’ αρέσει να κάνω βόλτες, να μιλάω με τον κόσμο. Να προχωράω στο κέντρο για παράδειγμα και να πειράζω τον κόσμο! Τρελαίνομαι για αυτό το πράγμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Αναστάσιος Ράμμος στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.