Σκορδά: Έχω κάνει 60% τηλεθέαση αλλά το θέμα είναι να είσαι το ίδιο

Σκορδά: «Και η Ελένη μπορεί να έχει στενοχωρήσει κάποιον - Η Σταματίνα είπε συγγνώμη, τι άλλο να κάνει;» (VIDEO)

Όσα ανέφερε

“Ακόμα και το επιτηδευμένο και ταπεινό το εκτιμώ γιατί έχουμε δει τόσους ανθρώπους να έχουν έπαρση με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης” ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου, η Φαίη Σκορδά τόνισε πόσο εκτιμά εκείνους που πηγαίνουν καλά επαγγελματικά και δεν έχουν έπαρση σε αντίθεση με άλλους που το σιχαίνεται όταν το κάνουν.

“Εκτιμώ τους ανθρώπους που όταν είναι σε καλή φάση επαγγελματικά, κρατούν χαμηλούς τόνους γιατί έχουμε δει κάποιους να είναι έτσι λίγο πρώτοι -τα παιδιά ήταν κάποιες ημέρες πρώτοι- και μπορεί κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση.

Εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά, εδώ τον εκτιμώ πάρα πολύ. Ακόμα και το επιτηδευμένο και ταπεινό το εκτιμώ γιατί έχουμε δει τόσους ανθρώπους να έχουν έπαρση με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης και έχουν 3-4-5 επιτυχημένες χρονιές, που αυτό είναι ένας κύκλος” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

“Γιατί κάποιος που έχει κάνει 50% τηλεθέαση για πάρα πολλά χρόνια, θα ζήσει και πολύ χαμηλά νούμερα και μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν ξανά. Δεν σημαίνει κάτι. Έχω κάνει 60% νούμερα, τα έχω ζήσει. Τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα, αλλά το θέμα είναι να είσαι το ίδιο.

Να βλέπεις τι συμβαίνει σαφώς και να μην εθελοτυφλείς, αλλά να μην αλλάζει η ψυχολογία σου, το πως φέρεσαι στους γύρω σου και το ποιος νομίζεις ότι είσαι. Εδώ βλέπω ένα παιδί και που η αλήθεια είναι ότι το Star ανέβηκε πάρα πολύ σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να κάνουν extreme πράγματα και μπράβο τους για εμένα.