Ξέσπασε ο Φώτης Σπύρος: «Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς»

Ξέσπασε ο Φώτης Σπύρος: «Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς»

Όσα ανέφερε ο Φώτης Σπύρος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη έδωσε ο Φώτης Σπύρος. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Λαμπάτο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, την εξάρτησή του από το αλκοόλ, αλλά και τη θέση της εκκλησίας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Η αποχή μου από την τηλεόραση είναι προσωπική επιλογή», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο Φώτης Σπύρος είπε: «Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναζητούμε με τον εαυτό μας τι πήγε λάθος. Τα θέματα είναι δικά μας. Και άλλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρέπει να δούμε την αλήθεια στα μάτια και να προχωρήσουμε. Ο Γιώργος είναι δυνατός, δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί και μόνος του».

Ο Φώτης Σπύρος είπε στη συνέχεια: «Είχα εξάρτηση από το αλκοόλ, ζήτησα βοήθεια. Έχω να πιω εφτά χρόνια! Μπορείς να το παλέψεις και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, ούτε πριν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή. Μου ασκούσε βία και κάποια στιγμή τον κόλλησα στον τοίχο».

Ο Φώτης Σπύρος ανέφερε επίσης: «Έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις, λόγω της σεξουαλικότητάς μου. Όταν για πρώτη φορά συνειδητοποίησα τι συμβαίνει σε μένα, είπα “γιατί σε μένα;”».

Κλείνοντας, ο Φώτης Σπύρος απάντησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τη στάση της εκκλησίας: «Σίγουρα πρέπει δύο άνθρωποι να παντρεύονται και να κάνουν ότι θέλουν. Η θέση της εκκλησίας είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς. Και; Άνθρωποι είναι και αυτοί».