Σκορδά: «Και η Ελένη μπορεί να έχει στενοχωρήσει κάποιον – Η Σταματίνα είπε συγγνώμη, τι άλλο να κάνει;» (VIDEO)

Σκορδά: «Και η Ελένη μπορεί να έχει στενοχωρήσει κάποιον - Η Σταματίνα είπε συγγνώμη, τι άλλο να κάνει;» (VIDEO)

Όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη, άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων στις εκπομπές, σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει πριν από μερικό καιρό, όταν στο Happy Day αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός έχει σχέση με γνωστή παρουσιάστρια. Το θέμα συζητήθηκε και στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε σχετικά, ενώ αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε νωρίτερα η Ελένη Χατζίδου για την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τώρα εσείς τι κάνετε, τους ιδανικούς που έχετε δουλέψει μόνο σε εκπομπές οι οποίες έχουν λειτουργήσει πάρα πολύ ωραία; Εκτός αν δεν έχετε δουλέψει σε εκπομπές. Εγώ δεν θα κουνήσω σε καμία περίπτωση ποτέ μου -και αυτό θεωρώ με διακρίνει- το δάχτυλο σε κανέναν, ούτε θα το παίξω ηθικολόγος. Το τι έχω κάνει και το πώς έχω φερθεί το ξέρουν και οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου και ο κόσμος.

Η ουσία δεν είναι να πούμε ότι εγώ είμαι πιο ηθικός και δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν. Η ουσία είναι ότι όταν συμμετέχεις σε μία εκπομπή, η οποία είναι lifestyle και μέσα έχει gossip, σίγουρα κάποιος συνεργάτης σου κάποια στιγμή, ένα ρεπορτάζ θα είναι ψευδές, θα έχει στενοχωρήσει κάποιον. Σίγουρα, δε γίνεται», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Γιατί, στην εκπομπή της συμπαθέστατης Ελένης Χατζίδου δεν έχουν στενοχωρήσει; Μπορεί κάποιες φορές να έχουν στενοχωρήσει άθελά τους με ρεπορτάζ, με ένα σχόλιο, με μια είδηση… Όταν είσαι σε αυτόν τον χώρο δεν μπορείς, εκτός αν κάνεις μόνο αφιερώματα», ανέφερε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day: «Είπανε συγγνώμη. Τι άλλο να κάνουν»;